Sauna’s

Binnensauna’s

  1. Gewone sauna in diverse houtsoorten. 
  2. Biosauna: Bestemd voor mensen die houden van iets lagere temperatuur (55à60°C) en een hogere vochtigheid (30 à 50%). Hier wordt gebruik gemaakt van een combi oven.
  3. Infraroodsauna (zie infrarood): Deze sauna’s zijn uitgerust met verscheidene infraroodlampen met Robaxfilter van het merk Philips (Infrarood A stralen – korte golf). De IR – stralen hebben een doordringdiepte in de huid van 5 à 6 mm en zijn de meest therapeutische. Deze worden voorzien van een tijdswisselaar, instelbaar tussen 10 à 15 minuten. (Zie infrarood of catalogus)
  4. Combi – sauna: Geniet van 1 ruimte namelijk van twee verschillende sauna’s, deze noem ik de combi – sauna. Dit is een gewone sauna die voorzien is van ook een aantal IR – lampen met een tijdswisselaar die kan ingesteld worden tussen de 10 à 15 minuten (zie Sauna met Infrarood).

Buitensauna’s

  1. Barrel & Saunapod in verschillende modellen maar ook mogelijk in maatwerk. ( Zie Barrel en Saunapod)
  2. Kelo sauna’s (zie Kelo): Kelo hout is afkomstig van 100-jarige vurenhouten bomen. Deze hebben dichte jaarringen door de extreme klimatologische  omstandigheden en zijn aan de buitenzijde zilvergrijs.
  3. Eigen ontwerp van de eigenaar of SaunaConstruct. (Zie eigen ontwerp)

Bijhorende mogelijkheden

  1. Douchekolom met kambala-emmer: Deze douchekolom kan tevens uitgerust zijn met een mengkraan erbij voor warm&koud water,kan uitgevoerd worden in diverse houtsoorten(afromosia,ipé, padouk,ceder). (Zie diversen)
  2. Dompelton in kambala-hout. (Zie diversen)