Infrarood Cabines

Een sessie in een infraroodcabine is de ideale manier om volledig te ontspannen terwijl uw lichaam de heilzame werking van de veilige infrarood straling ondergaat. Bovendien is de voorbereidingstijd zeer kort, waardoor u binnen een mum van tijd van de weldadige warmte in uw infraroodcabine kunt genieten. Al na een half uurtje voelt u zich een compleet ander mens.

Uit medisch onderzoek is gebleken dat infrarood een therapeutisch effect op het lichaam heeft en daardoor bij uitstek geschikt is voor mensen met last van spier en – gewrichtspijn. Bij regelmatig gebruik wordt de bloedcirculatie extra gestimuleerd en de transpiratie op gang gebracht, hierdoor worden schadelijke afvalstoffen afgevoerd en calorieën verbrand. Een infraroodcabine verbetert bovendien de weerstand, de elasticiteit van de huid en is een goede remedie tegen cellulitis.

Dankzij de compacte afmetingen van de luxe infraroodcabines, zijn ze eenvoudig in elke ruimte te plaatsen. Bovendien verbruikt een infraroodcabine weinig energie en zijn er geen extra voorzieningen nodig.

Bekijk onze verschillende modellen in onze CATALOGUS  !!!

Foto’s